key-management-service.jpg

Sleutel Beheer

Uw sleutels veilig in goede handen ? Wij kunnen toegang verlenen aan leveranciers en dienstverleners op uw verzoek, ook hier zijn wij een aanspreekpunt tijdens eventuele werkzaamheden. 

images.png

Check-in Service

Ontvangst klanten, sleutel overhandigen, rondleiding woning, uitleg verwarming en andere toestellen, opname waterstand - elektriciteit en gastellers.

checkout.png

Check-out Service

Eindcontrole woning samen met huurder bij vertrek, terugname sleutels, uitzetten koelkasten en afsluiten ramen en deuren, verwarming reduceren en extra zaken volgens afspraak.

Schermafbeelding 2020-07-03 om 21.14.59.

Cleaning Service

Prijs op maat van de woning na bezoek, opkuis na verhuur, poetsen ramen, opkuis terrassen, algemeen poetswerk, ramen reinigen, blad en stofvrij maken van terrassen, onderhoud zwembad, afwassen ramen en deuren, spinnenweb vrij maken.

repair.jpg

Repair Service

Voor kleine en dringende herstellingen, opfriswerken, behang en schilderwerken, schilderen van ramen, schilderen van tuinpoortjes en tuinmuurtjes.  

Schermafbeelding 2020-07-03 om 21.19.15.

Woninginspectie

Altijd iemand in de buurt van uw kostbaar buitenverblijf die alles in gaten houdt. Maandelijks bezoek volgens afspraak voor een inspectieronde in en rondom het huis, controle op inbraakpogingen, nazicht dat alles netjes is afgesloten, ventileren van de woning te vocht en andere ongemakken, even doorspoelen van toiletten en lavabo's om reuk en ziektekiemen te voorkomen, nazicht verwarming en andere technieken,

Schermafbeelding 2020-07-03 om 21.24.54.

Adverteren verhuur

Wij nemen u alle zorgen uit handen rond de verhuur van uw recreatieobject; vanaf de eerste boekingsaanvraag tot en met de maandelijkse afrekeningen van uw huurpenningen. Daarnaast adverteren wij op zowel de Spaanse als Belgische markt.

Schermafbeelding 2020-07-03 om 21.27.00.

Post Service

Je post wordt automatisch doorgestuurd van je huidige naar je nieuwe adres.

Voor meer info en prijzen neem vrijblijvend contact op voor het samenstellen van uw eigen pakket.